Übersetzungsbüro
Deutsch
Translation Company
English

Harcz & Társa KFT Fordítóiroda

Translation - world wideFordítóirodánk 1997. óta van jelen a magyar, 1999. óta pedig a nemzetközi piacon. Fő profilunk a fordítás, a lektorálás és a szellemírás. Ezekről a weboldalunk „Szolgáltatásaink” rovatában olvashat részletesebben.

Az egyik legnagyobb vívmányunk annak a 256 nyelvet tartalmazó adatbázisnak a kiépítése, amely lehetővé teszi fordítóirodánk számára, hogy közbülső láncszemek nélkül, közvetlenül a világszerte élő anyanyelvi magánfordítókkal és magánlektorokkal dolgoztassunk. Ennek köszönhetően áraink a legtöbb más fordítóirodáénál kedvezőbbek, különösen azokénál, amelyek maguknál kisebb vagy olcsóbb fordítóirodákkal dolgoztatnak. Ugyanennek a folyamatosan gondozott és frissített, hatalmas és szakirányok szerint kategorizált adatbázusunknak hála a fordításaink, szövegeink minősége rendkívül magas. Erről a belső minőségellenőrzési rendszerünk is gondoskodik.

HandshakeFordítóink közül sokan ún, fordítási memória software-eket is használnak munkájuk végzése során. Ezáltal a terminológiai összhang akár projecteken átívelően is garantált, nem beszélve arról, hogy ilyenkor az ismétlődésekért és részleges egyezésekért csak a teljes tarifa töredékét kell megbízóinknak kifizetnie. Ez a softwarefajta nem összetévesztendő a gépi fordítással, amely bár ingyenes, minőségben sosem fogja megközelíteni a humán fordítást.

Harcz és Társa fordítóiroda weboldala amolyan platformként működik szolgáltatásunk megismeréséhez és megrendeléséhez. Ha bármilyen kérdése van munkatársaink, fordítóink, lektoraink, szövegíróink képességeit, hátterét, gyakorlatát illetően, akkor a feltüntetett elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére akár hétvégén is.

 

 

Megbízóink - rólunk

Halász Judit

Magyarország

Kedves Balázs!

Csak annyit szeretnék mondani, hogy a lektorálás profi lett.

Köszönöm.
Halász Judit

 

További vélemények >>

Partnereink
  • Virtuális séta készítése
Fordítóirodánk hírei

 

2020. 12.31. Cégünk az elmúlt év során átfogó adatbázis-frissítést végzett. Ennek köszönhetően az általunk kínált számos nyelvre az eddigieknél még rövidebb határidővel és még megbízhatóbb, kiszámíthatóbb módon tudunk fordítani.

2021. 12. 31. Ezúton kívánunk minden rendszeres és alkalmankénti megbízónknak, fordítónknak és lektorunknak boldog, sikerekben gazdag, egészséges 2022-es esztendőt, melyben reményeink szerint továbbra is rendszeresen együtt tudunk majd működni.

2022. 09. 25.  Cégünk új specialitása a gépi fordítások szakszerű, anyanyelvi lektorálása rövid határidővel. Ha ilyen igény merül fel Önöknél, akkor kérjük, keressenek meg bennünket árajánlatkérésükkel.

2024. 02. 15. Fordítóirodánk orvosi, gyógyszerészeti szövegek szakfordítását orvos, valamint gyógyszerész végzettségű, anyanyelvi szakfordítók közreműködésével, 27 év gyakorlattal végzi.

Cityscapes_1071.jpg