Übersetzungsbüro
Deutsch
Translation Company
English

Fordítás - szolgáltatásaink

Fordítóirodánk 13 éves gyakorlattal vállal fordítást bármely témában, akár aznapi határidővel Európa összes nyelvére és a világ számos más nyelvére. Fordítóink egyetemi diplomával rendelkeznek az általuk vállalt szakterületeken, legalább 5 év szakmai tapasztalat van birtokukban, és munkájuk végzésekor teljes mértékben megbízóink igényeihez alkalmazkodnak.

FordításFordítóink többsége a fordítás elvégzése során különböző modern software-eket használ, mint például a Trados memória software vagy a Wordfast memória software. Ezek a programok biztosítják a projecteken átívelő terminológiai összhangot is.

Angol, német, francia, spanyol, orosz nyelvről is számos más nyelvre fordítunk.

Megbízóink - rólunk

Megbízónk project managere

Magyarországi megbízó

Szia Balázs,

 

Minden anyag megérkezett és az ügyfél is elégedett volt, köszönjük a gyors munkát. A számla megérkezése után a kollégám intézi az utalást.

 

Kellemes hétvégét!

 

Üdv, Andi

 

További vélemények >>

Partnereink
  • Virtuális séta készítése
Fordítóirodánk hírei

 

2020. 12.31. Cégünk az elmúlt év során átfogó adatbázis-frissítést végzett. Ennek köszönhetően az általunk kínált számos nyelvre az eddigieknél még rövidebb határidővel és még megbízhatóbb, kiszámíthatóbb módon tudunk fordítani.

2021.12.31. Ezúton kívánunk minden rendszeres és alkalmankénti megbízónknak, fordítónknak és lektorunknak boldog, sikerekben gazdag, egészséges 2022-es esztendőt, melyben reményeink szerint továbbra is rendszeresen együtt tudunk majd működni.

2022. 09. 25.  Cégünk új specialitása a gépi fordítások szakszerű, anyanyelvi lektorálása rövid határidővel. Ha ilyen igény merül fel Önöknél, akkor kérjük, keressenek meg bennünket árajánlatkérésükkel.

Cityscapes_1071.jpg