Übersetzungsbüro
Deutsch
Translation Company
English

Fordítás - szolgáltatásaink

Fordítóirodánk 13 éves gyakorlattal vállal fordítást bármely témában, akár aznapi határidővel Európa összes nyelvére és a világ számos más nyelvére. Fordítóink egyetemi diplomával rendelkeznek az általuk vállalt szakterületeken, legalább 5 év szakmai tapasztalat van birtokukban, és munkájuk végzésekor teljes mértékben megbízóink igényeihez alkalmazkodnak.

FordításFordítóink többsége a fordítás elvégzése során különböző modern software-eket használ, mint például a Trados memória software vagy a Wordfast memória software. Ezek a programok biztosítják a projecteken átívelő terminológiai összhangot is.

Angol, német, francia, spanyol, orosz nyelvről is számos más nyelvre fordítunk.

Megbízóink - rólunk

Barabás Dalma

Magyarország

Kedves Balázs,

Már készen is az anyag? Szuper, de nem volt ennyire sürgős!:)
Nagyon köszönjük, részünkről megfelelő. Rendben találtuk.
Jöhet a számla!

Barabás Dalma

 

További vélemények >>

Partnereink
  • Virtuális séta készítése
  • Daniel B. Harcz Fine Art Photography
Fordítóirodánk hírei

 

2017. 10.15. Cégünk az elmúlt hónap során átfogó adatbázis-frissítést végzett. Ennek köszönhetően az általunk kínált számos nyelvre az eddigieknél még rövidebb határidővel és még megbízhatóbb, kiszámíthatóbb módon tudunk fordítani.

2021.12.31. Ezúton kívánunk minden rendszeres és alkalmankénti megbízónknak, fordítónknak és lektorunknak boldog, sikerekben gazdag, egészséges 2022-es esztendőt, melyben reményeink szerint továbbra is rendszeresen együtt tudunk majd működni.

Cityscapes_1071.jpg