Übersetzungsbüro
Deutsch
Translation Company
English

Szellemírás

Szellemírás cégek részére:

TollIrodánk szakirányú végzettségű (mérnök, orvos, bölcsész, gazdasági szakember, jogász, pénzügyi szakember, stb...) írói elkészítik céges dokumentumait az Ön igénye szerint. Ezek lehetnek beszédek, használati utasítások, prezentációk, szerződések, körleveklek, reklámanyagok, belső kommunikációs anyagok, publikációk, illetve bármilyen egyéb írás. Ha már elkészítette, akkor kedvező áron vállaljuk az írott anyag szakmai, illetve nyelvi lektorálását, stilisztikai korrektúrázását, korszerűsítését. Sajtófigyelést és erről szóló beszámolók készítését is vállaljuk. A munkát maximális titoktartással végezzük, a project sikeres elvégzését követően az anyagokat megsemmisítjük.

Ezenkívül megbízóink rendelkezésére áll fotós szolgáltatásunk is, erről bővebben itt olvashat: http://www.wildlifePicture.org .

Magánszemélyek részére:

Gyűrű

Cégünk kiváló stílusérzékkel megáldott, bölcsészdiplomás szakemberei nagy gyakorlattal vállalják újságcikkek, életrajzok, irodalmi művek, levelek, szerelmeslevelek, jelentések, szakmai resumé-k és egyéb dokumentumok magas színvonalú elkészítését és lektorálását. Ennek során az Ön igényei, kívánságai maximálisan teljesülni fognak, és az elkészült írásmű természetesen az Ön neve alatt fog megjelenni, illetve az Ön aláírásával jut el a címzetthez. Cégünk mindvégig a háttérben marad, és teljes diszkrécióval kezeljük a ránk bízott anyagokat, illetve magát a megbízást.

Igény szerint fotós szolgáltatásunkkal is kiegészíthetjük a fenti szolgáltatást. Fotós weboldalunkat itt találja meg: http://www.wildlifePicture.org .

Írás

Megbízóink - rólunk

Varga Ferenc

Magyarország

Balázs,  

Köszönöm a fordítást, a gyorsaságukkal ismét sokat segítettek.  
Üdvözlettel, 

Varga Ferenc 
Értékesítési vezető

 

További vélemények >>

Partnereink
  • Virtuális séta készítése
  • Daniel B. Harcz Fine Art Photography
Fordítóirodánk hírei

 

2017. 10.15. Cégünk az elmúlt hónap során átfogó adatbázis-frissítést végzett. Ennek köszönhetően az általunk kínált számos nyelvre az eddigieknél még rövidebb határidővel és még megbízhatóbb, kiszámíthatóbb módon tudunk fordítani.

2020.12.31. Ezúton kívánunk minden rendszeres és alkalmankénti megbízónknak, fordítónknak és lektorunknak boldog, sikerekben gazdag, egészséges 2021-es esztendőt, melyben reményeink szerint továbbra is rendszeresen együtt tudunk majd működni.

Cityscapes_1071.jpg